• Je tuin,

    daar word je blij van!

Tuinhout

Tuinhout
Tuinhout is de verzamelnaam voor al het houtwerk in uw tuin, zoals schuttingen, tuinafscheiding, tuinschermen en vergelijkbare producten. De keuze voor een bepaalde soort of stijl tuinhout heeft een directe impact op de uitstraling van uw tuin. Uw schutting is immers altijd in het zicht, zowel ‘s zomers als ‘s winters. Een schutting maakt van uw tuin uw thuis. Vreemde ogen blijven buiten, en binnen de veilige omgeving kunnen u en uw gezinsleden genieten van het buitenleven!

Een schutting, tuinafscheiding of tuinscherm zorgt natuurlijk voor de nodige privacy. Zonder schutting heeft u geen momentje voor uzelf. In uw leefomgeving, waar ook uw tuin toe behoort, wilt u naast privacy natuurlijk ook een beetje tot rust kunnen komen. Nu is het zo dat tuinhout zorgt voor een rustieke sfeer in uw tuin. Hout heeft van zichzelf een natuurlijke, rustgevende uitstraling. Het tuinhout dient dus zowel een praktisch als een decoratief doel.

Soorten tuinhout
Zoals gezegd, zijn er producten als schuttingen, tuinafscheidingen of tuinschermen verkrijgbaar. Maar u kunt ook denken aan andere houten producten, zoals tuinkasten, pergola’s, hekwerken, poorten, tuinmeubelen, bloembakken of terrasplanken. Dit alles behoort tot de categorie tuinhout bij www.uwtuinwinkel.nl. U vindt daar een zeer ruime collectie tuinhout. Dus, bent u op zoek naar de schutting die qua sfeer past bij uw tuin? Neem dan zeker een kijkje in de webwinkel van uwTuinwinkel!

Houtsoorten
Vanzelfsprekend is tuinhout verkrijgbaar in veel verschillende soorten hout. Bij onze vestiging in Elim (in de buurt van Coevorden, Dedemsvaart, Hardenberg en Hoogeveen) kunt u alle informatie verkrijgen over de verschillende houtsoorten, zoals hardhout, steigerhout en geïmpregneerd hout. Woont u niet in de buurt van Coevorden, Dedemsvaart, Hardenberg of Hoogeveen, maar wilt u toch profiteren van de kennis en kunde van uwTuinwinkel? Bekijk dan de website en neem contact met ons op!