Beoordeling 9.3 gebaseerd op 81 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

  • Je tuin,

    daar word je blij van!

Hoogeveen - siertegels

Siertegels in de buurt van Hoogeveen

Woont u in de buurt van Hoogeveen en bent u op zoek naar een siertegels of andere materialen om uw tuin aan te leggen of te verfraaien? Kom dan vooral even naar Elim, op ons grote showterrein vindt u een enorm aanbod siertegels.

Kortste route vanaf Hoogeveen

De kortste route vanaf Hoogeveen is via Hollandscheveld richting Slagharen. Vanaf de Rieghoogstendijk de borden Elim volgen, daar de weg blijven volgen totdat u bij ons aankomt. Klik hier voor de route.
Via de A37 heeft u minder drempels, u rijdt vanaf Hoogeveen richting Emmen en neemt afslag 2. Ga richting Nieuwlande en blijf de weg volgen tot een rotonde, ga daar rechtsaf richting Elim. Als u Elim binnenkomt zitten wij direct aan de linkerzijde. Klik hier voor de route.

Ons bedrijf bevindt zich op ca. 10 minuten rijden vanaf Hoogeveen. Op ons showterrein kunt u honderden soorten siertegels vinden, van voordelig tot zeer exclusief. Siertegels van beton, maar ook van betonklinkers of gebakken klinkers. Gecoate siertegels en tegels met een kleurvaste toplaag vindt u uiteraard ook bij ons. Ook andere soorten sierbestrating, natuursteen keien, grind en split en tuinhuisjes behoren tot het assortiment.
In onze grote showroom vindt u honderden modellen zonnewijzers en tuinverlichting.