• Je tuin,

    daar word je blij van!

Sierbestrating

Sierbestrating
Iedereen heeft wel sierbestrating in de voor- en achtertuin. Alleen al om praktische redenen heeft bestrating veel voordelen. De hoeveelheid bestrating is natuurlijk afhankelijk van uw persoonlijke wens. Waar de één houdt van veel groen in de tuin, daar kiest een ander juist voor meer sierbestrating dan beplanting. Hoe dan ook, bij www.uwtuinwinkel.nl bent u aan het juiste adres voor al uw sierbestrating.

Betonstraatsteen
Iedereen is wel bekend met de betonstraatsteen uit het dagelijkse straatbeeld. Deze steen wordt gemaakt van lokale Nederlandse grondstoffen, zoals zand, cement, water en natuurlijke kleurstoffen. Natuurlijk kunt u deze betonstraatstenen gebruiken voor de bestrating in uw tuin, maar er zijn ook andere mogelijkheden. De klassieke betonstraatsteen is wel duurzaam, maar niet erg stijlvol. Er zijn andere alternatieven voor in uw tuin!

Sierbestrating
Door moderne productietechnieken is het mogelijk om sierbestrating te maken in verschillende formaten en trendy kleuren. De steen kan vervolgens worden verfraaid of verduurzaamd, door middel van bewerkingen zoals stralen, wassen, slijpen, borstelen of verouderen. Sierbetonstenen worden in sommige gevallen ook wel behandeld met beschermende impregneermiddelen of coatings.
Sierbestrating zorgt ervoor dat uw tuin netjes afgewerkt is, tot in de puntjes verzorgd. De juiste bestrating kan het verschil maken tussen een compleet geheel en een tuin die net niet ‘af’ is. Zoals gezegd, zijn er heel veel verschillende mogelijkheden wanneer het gaat om sierbestrating. U kunt professioneel advies inwinnen bij uwTuinwinkel, waarmee u vooruit komt.

uwTuinwinkel in Elim
In het plaatsje Elim is onze winkel gevestigd, waar wij beschikken over een grote modeltuin en showroom. Onze medewerkers staan u daar graag met raad en daad bij. Op alle vragen over sierbestrating hebben wij een passend antwoord. Dus als u woont in de omgeving van Coevorden, Dedemsvaart, Hardenberg of Hoogeveen, dan ligt onze winkel op slechts een steenworp afstand. U bent van harte welkom!