Beoordeling 9.3 gebaseerd op 81 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

  • Je tuin,

    daar word je blij van!

Barbecue Hoogeveen

Barbecue in Hoogeveen

Woont u in de buurt van Hoogeveen en bent u op zoek naar een nieuwe barbecue? En dan niet alleen voor het braden van een worstje of speklap, maar om echt serieus een lekker stuk vlees te kunnen klaarmaken? Kom dan snel naar onze showroom in Elim om de Big Green Egg te bekijken.

Eigenlijk is de Big Green Egg niet alleen een barbecue, maar een compleet kooktoestel. Natuurlijk is hij te gebruiken voor het standaard barbecuen, maar ook roken, grillen, slow-cooking en pizza's bakken doet hij geweldig.
De Big Green Egg is een kolen gestookte barbecue, maar toch is de temperatuur perfect te regelen. Van 70°C voor het roken tot 350°C voor het bakken van pizza's, elke temperatuur is perfect in te stellen.

In onze showroom vindt u alle modellen van deze barbecue, van de Mini tot de Extra Large. Daarnaast hebben ook de meeste accessoires van Big Green Egg op voorraad.
Bent u op zoek naar een specifiek model of accessoire, neem dan even van tevoren contact met ons op. Wij kunnen dan even in de showroom controleren of het artikel aanwezig is.
 


Alle modellen Big Green Egg

 

 

De gemakkelijkste route: neem vanuit Hoogeveen de A37 richting Emmen, en neem afslag 2 (Nieuwlande). Volg daarna de borden richting Elim.

Klik hier voor een kaart van de route.